top of page
MO_ryde_website_mac.jpg
Ryde

Stickers, website, brochures, catalogus, display materiaal

In 2014 hielpen wij velgproducent Ryde met de restyling van hun velg stickers. Er waren veel verschillende ontwerpen en stijlen en was er geen consistentie in de uitstraling. Door de vormgeving te vereenvoudigen en een duidelijk grafische stijl te kiezen, werd het herkenbaar Ryde en tegelijkertijd efficiënter in productie en uitvoering.

Het jaar daarop werd ism The Attention Builders een strategisch plan ontwikkeld voor de vernieuwde totale 'branding' van Ryde. Naast de velgen zelf, was het ook nodig om alle communicatie uitingen in een duidelijke stijl en propositie neer te zetten. We ontwikkelden het concept voor een compleet nieuwe website met heldere vormgeving. Tot op de dag van vandaag onderhouden we de website en vernieuwen de diverse uitingen in een duidelijk herkenbare uitstraling.

Ryde_Binder_MO_klein.jpg
Ryde_mob_web_3.jpg
AmaurydeCordes.jpg

In de jaren die we al samenwerken met Studio Zodus zijn we altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service die we mogen ontvangen. Het meedenken, pro-actief aanpakken zorgt voor een stabiele kwaliteit en herkenbaarheid van alle Ryde uitingen. 

Amaury de Cordes
Managing director Ryde BV

Meer weten over het ontwikkelen van een consistente uitstraling voor je merk? 

bottom of page