top of page

Foto © Koen den Os fotografie

Koen den Os-001-8411.jpg
Rivazza

Logo, huisstijl, website, menuborden, interieur design

Rivazza is een lunchbar en café in het hart van de UM Sport in Maastricht.
De ambitieuze eigenaren wilden een zaak neer zetten die gebaseerd is op een typisch Italiaanse lunchroom. Met bijzondere broodjes zoals tramezzinis, piadina's en gegrilde focaccia's. Gevuld met gezonde en verse ingrediënten, maar vooral gewoon erg lekker en van goede kwaliteit.

Het logo, huisstijl en aankleding van de zaak moest dan ook duidelijk deze authentieke Italiaanse sfeer hebben, maar tegelijk ook goed passen in de moderne omgeving van het UM Sport gebouw. Met enkele eenvoudige toepassingen, zorgden we dat deze doelstellingen ook terug te vinden zijn van koffiebeker tot barbelettering. 

Laptop_Iphone_Rivazza.jpg
Koen den Os-073-8491.jpg
Koen den Os-089-2.jpg
MarcelHommes.jpg

Studio Zodus heeft ons verrast met een sterke en eigentijdse uitstraling. Eentje die goed aansluit bij onze eigen ambities en het concept wat we voor ogen hadden. Ook in de aankleding van de bestaande ruimte komt de huisstijl goed tot zijn recht en hebben we een duidelijke identiteit binnen de UM Sport. Met slimme oplossingen is de huisstijl daarmee van beker tot wanddecoratie goed vertegenwoordigt.

Marcel Hommes
Mede-eigenaar Rivazza
Rivazza_wand_interieur.jpg

Meer weten over het ontwikkelen van een logo en huisstijl in de juiste sfeer? 

bottom of page