top of page
Surfer_Zodus2_edited.jpg

Over Studio Zodus

Van nieuwe inzichten tijdens een strategische sessie, tot een effectieve merkstrategie met bijbehorend design. Zo helpen we ondernemers vooruit.

Merkstrategie + design

Ondernemers helpen met het ontwikkelen van een sterk merk. Merkstrategie en design biedt de kans om als organisatie menselijker en begrijpelijk over te komen, in plaats van zakelijk en afstandelijk. Bedrijven die dachten dat ze nu eenmaal een stoffig imago hadden en nu opeens complimenten krijgen over hun uitstraling en nieuwe klanten weet te vinden. Of iemand die nooit gedacht had het tegen de concurrentie op te kunnen nemen en nu op eens onverwachte resultaten boekt. Daar halen we onze grootste voldoening uit.

Klant als vertrekpunt

In onze merk strategische aanpak besteden we veel tijd aan het onderzoeken van de klanten van onze klant. Behoeftes, wensen en dromen worden uitgebreid geanalyseerd. Naast workshops, vind er dus ook een onderzoek plaats naar de concurrentie en positionering. Waardoor designs die hierop gebaseerd worden, ook echt mensen helpt een merk te onderscheiden en op de juiste waarde weet in te schatten.

Eerlijke merken

De 'klant van vandaag' is mondiger, uitgesproken en direct. Bewust of onbewust, we 'vinden' direct iets van een merk uiting. Net als mensen die we tegenkomen, zijn merken met karakter en persoonlijkheid iets wat al snel boven de rest uit springt. Een effectieve merkstrategie is dus gebaseerd op een goed begrip van de klant, maar ook op een uitgesproken en opvallende manier van communiceren, voor de desbetreffende doelgroep, in een specifiek categorie.

Guido_Nena_edited.jpg
Guido Scheffers
eigenaar studio zodus
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
In mijn vak als merkstrateeg vind ik vooral de uitdaging in het op zoek gaan naar de kern. De kern van een onderneming, de ambities, de dynamiek en de mensen achter de organisatie. Als je deze 'ziel' weet te vinden, wordt het ontwikkelen van sterke strategieën en ontwerpen een stuk makkelijker en de resultaten zoveel beter.
bottom of page