top of page

Foto © Irmo Keizer / Adrenaline media

Logo_frame_BB.jpg
p5pb14894421.jpg
DOW Bidon_BBrentjens.jpg

Bart Brentjens MTB racing team.

Logo & huisstijl, belettering, merchandise, magazines

Onder het kopje 'ambitieus' in de dikke Van Dale zou de naam van Bart Brentjens niet misplaatst zijn. Als voormalig olympisch kampioen mountainbiken (1996, Atlanta) hield zijn carrière in deze wielersport niet op toen hij stopte als prof in het wereldbeker circuit. Hij vond het tijd om zijn eigen ambities over te brengen op een nieuwe generatie en daarom richtte hij in 2008 samen met zijn vrouw Petra zijn eigen mountainbike team op. En de ambities zijn er zeker niet minder op geworden, want medailles halen op de Olympische spelen 2020 is het nieuwste doel van het team.

Het logo van Bart is gebaseerd op zijn eigen initialen en de vorm schakeltje van een fiets ketting. Simpel, maar krachtig in de symboliek van Bart als 'schakel' in het team als teammanager. Studio Zodus verzorgt het grootste deel van de grafische uitingen van het team. Van logo, belettering, kleding, tot magazines en fan materiaal. 

138810_irmo_keizer_edited.jpg

In samenwerking met Studio Zodus hebben we vanaf de start van het team in 2008 meteen een professionele uitstraling neergezet. Een huisstijl die meegegroeid is met de ontwikkeling van het team tot waar we nu staan. Daarom zijn we nog altijd tevreden en is onze uitstraling consistent en relevant. Passend bij onze olympische ambities die we gaan meenemen naar Tokyo 2020.

Bart Brentjens
teammanager Elite UCI mountainbike team
BB A4 Brochure Mockup_COMBI.jpg

Meer weten over het ontwikkelen van een identiteit passend bij je ambities? 

bottom of page