top of page
MO_Banieren_Ambino2.jpg
Ambino
Ballet

Logo, huisstijl, posters, banners, website en visitekaartjes

Ambino Ballet is een dansschool voor kinderen die willen kennis maken met ballet. Maar ook de wat oudere ballerina's zijn welkom, want een speciale 'ballet barre workout' behoord tot de mogelijkheden. 2019 was een bijzonder jublieum jaar, want als stichting bestonden zij 50 jaar. Voor het bestuur een uitgesproken mooi moment om ook logo, huisstijl en website van een nieuwe, frisse en moderne uitstraling te laten voorzien. Studio Zodus werd als ontwerpbureau gevraagd om deze klus te verzorgen. Naast het logo verzorgden we ook de fotografie van een groot deel van het beeldmateriaal voor de website.

 

De ambities zijn er na 50 jaar niet minder om geworden en dat mocht tot uitdrukking komen. Vooral het plezier en de meerwaarde die zij met de danslessen aanbieden kwam naar voren in alle aspecten van de uitstraling. Een zeer leuke uitdaging en opdracht die wij in 2019 mochten verzorgen.

 

JT-Vrijwilliger-Stefan-Elie-7282_edited.
Stefan Elie
voorzitter Stichting Ambino Ballet Maastricht

Studio Zodus heeft ons met het nieuwe logo en de nieuwe website weer goed op de kaart gezet. Samen vallend met ons 50 jarig jubileum zijn weer helemaal van nu en dat hebben we ook goed gemerkt in de respons via de website. Mensen weten ons te vinden en te waarderen. Onze ambitie om weer dé ballet school van Maastricht te worden is daarmee ook een flinke stap dichterbij gekomen.

MO_poster_Ambino.jpg
MO_viska_Ambino.jpg

Meer weten over het ontwikkelen van een nieuwe frisse huisstijl?

bottom of page